For comments, suggestions
Created with Raphaël 2.1.0 25.02.2022 Examinarea formala (atribuirea datei de depozit) 25.03.2022 Examinarea preliminara 24.05.2022 Constituirea depozitului national reglementar 24.05.2022 Examinarea conditiilor pentru acordarea BISD 31.01.2023 Publicarea hot. de acordare (Y) 31.07.2023 Finalizarea perioadei de depunere a opozitiilor 31.08.2023 Eliberarea brevetului (Z) 02.05.2024 25.02.2027 Valabil pana la 25.02.2028 Data expirarii brevetului

Brevet valabil


(11)Numarul documentului1660
(21)Numarul depozituluis 2022 0016
(22)Data depozitului2022.02.25
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiŞLEAGUN Galina, MD; IUŞAN Larisa, MD; CUPCEA Tatiana, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de obţinere a snack-urilor structurate de fructe
(13)Codul documentului
Z, BOPI 08/2023
Y, BOPI 01/2023
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A23L 21/10 (2016.01); A23G 3/34 (2016.01); A23G 3/48 (2016.01); A23G 3/50 (2016.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2023.01.31
(47)Data eliberării brevetului2023.08.31
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2027.02.25
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet valabil
Up
/inventions/Details.aspx?id=s%202022%200016